Gelaatsverzorging Leuven

Laat uw huid verbeteren of geniet van pure relaxatie door onze professionele gelaatsverzorgingen.

Professionele gelaatsverzorging Leuven

Bij Webeau bieden we tal van gelaatsverzorgingen aan. U kunt bij ons kiezen voor verzorgingen gericht op huidverbetering of puur voor relaxatie. Ervaar uw gelaatsverzorging als een exotische reis met onze combinatie van revitaliserende massagerituelen. Heeft uw gelaat nood aan extra boost? Afhankelijk van uw huidtype / huidconditie bepalen we de best passende verzorging inclusief vrijblijvend productadvies voor thuisgebruik.

Gelaatsverzorging Leuven bij schoonheidsinstituut Webeau.

Microneedling

Een techniek waarbij fijne naaldjes de lederhuid of dermis net genoeg verwonden om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker wordt.

Pro Power Peel

De ideale gelaatsverzorging voor verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid. Tijdens de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en - vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

Natuurlijke producten

We hebben gekozen om met te werken met natuurlijke producten. Binnen ons gamma vind u enkel producten zonder parabenen, minerale olie, propyleen glycol, GGO en bestanddelen van dierlijke oorsprong. Wij kiezen voor een natuurlijke aanpak met een kwaliteitsvol resultaat. Ons hart ligt al jaren bij Dermalogica. De geuren van de minerale oliën, planten en kruidenextracten ... kortom Dermalogica werkt huidverbeterend en zoveel meer. 

Vanaf juni 2021 bieden wij ook gelaatsverzorgingen aan van ons nieuw top merk Thalgo. Hunkeren naar zon, zee en strand. Droom weg in ons salon door onze combinatie van massagerituelen, geluiden van de zee, natuurlijke geuren en geheime ingrediënten van de oceaan. Het natuurlijk Frans kuurmerk verwerkt o.a zeealgen in haar producten waardoor de vitaminen, mineralen zouten, proteïne en sporenelementen aanwezig zijn. Zo hebben algen hebben een ontgiftende werking zodat afvoer van gifstoffen en afvalstoffen bevorderd worden. Wie een gelaatsbehandeling ondergaat waarbij gebruik gemaakt wordt van Thalgo gunt zichzelf een zachtere, gladdere en stralendere huid!

Gelaatsverzorging Leuven bij schoonheidsinstituut Webeau.

Wie zijn wij?

De naam Webeau is ontstaan uit de "We" van Wendy, mijn voornaam, en "Beau" van mijn achternaam Blereau. We zijn een schoonheidsinstituut waar u niet alleen terecht kunt voor professionele gelaatsverzorgingen, maar ook voor epilaties, wimperlifting, hand- en voetverzorgingen of lichaamsbehandelingen en massages

Volg ons op Facebook of Instagram.

keyboard_arrow_up

Wil je Beauty Tips & Tricks ?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x