Dermalogica Skin
ProSkin 60

Een uitgebreide BASIS Kennis gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en ontspanning

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten. Indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Deze omvat:

  • Dubbele reiniging

  • exfoliatie (peeling)

  • epilaties wenkbrauwen & bovenlip

  • verwijderen onzuiverheden (zwarte puntjes, gerstekorreltjes, ...)

  • massage (schouder, nek, hoofd)

  • masker

  • dagcrème / Nachtverzorging

In een ProSkin Pro Power Peel en Microneedling worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden & epilaties) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin 45min behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen. Een gepersonaliseerde 45-minuten BASIS Kennis behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.  Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

Dubbele Reining, Peeling, Verwijderen onzuiverheden (manueel), epilaties, masker, Dag-Nacht crèmeEen uitgebreide BASIS Kennis gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.  De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Dubbele Reining, Peeling, Verwijderen onzuiverheden (manueel), epilaties, masker, oogmasker, massage decolleté-gelaat, Dag-Nacht crème


Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60. 

Dubbele reiniging, Peeling gelaat (1 à 2 lagen max), oog-Pad, Serum, Kalmerende crème, Crème spf50Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken.
Boek je je volgende ProSkin Pro Power Peel behandeling binnen 3 weken, dan ontvang op je vervolgbehandeling €7,50 korting (30 min) of  €15,- korting (60 min).

Dubbele reiniging, Peeling gelaat & Decolleté (3 lagen), oog-Pad, Serum, Kalmerende crème, Crème spf50Het IonActive™ System is een 60/75 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. Deze behandeling maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de power treatment volledig wordt aangepast aan jouw persoonlijke huidbehoefte. In deze behandeling gaan we dan ook apparatuur inzetten in 2 phases.

Het beste is om al vanaf 30-35 jaar met anti-aging te beginnen!   Anti-aging is eigenlijk niet het juiste woord. Ik spreek liever over Healthy Aging.

We willen allemaal graag oud worden, maar dan wel vitaal, fit en met een mooie gezonde stralende huid! Toch?  Tijdens de verzorging werken we met intensieve "nieuwe serums" die we inmasseren en brengen vervolgens bovenop het gelaatsmasker aan.

Met de IonActive Power Treatment kan ik verschillende problemen heel doelgericht aanpakken, namelijk:

♥ huidveroudering
♥ hyperpigmentatie
♥ onzuiverheden
♥ dehydratatie

Dubbele Reining, Peeling, Verwijderen onzuiverheden Hydro-Dermabrasie, epilaties, Serum insluisen met hydro-dermabrasie, masker, oogmasker, massage decolleté-gelaat, DagSpf-Nacht crème
De huid van je nek is erg dun, delicaat en bevat minder collageen dan de huid van je gezicht. Daarnaast vergeten de meeste mensen om de nek in hun huidverzorging op te nemen. Het kan zeker helpen om dit gebied gespecialiseerde zorg te geven zodat het halsgebied er gladder, strakker en egaler uit gaat zien.
Hydro Dermabrasie is een non-invasieve 4 stappen behandeling met meerdere effecten op de huid: 

1. Reiniging & Extractie
2. Exfolieren & Peelen
3. Hydrateren & Kalmeren
4. Insluizen & Voeden

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van intensieve chemische peeling/exfoliatie , pijnloze sebum/talg extracties, intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen.  Dit alles gebeurt in één comfortabele pijnloze behandeling met mooie resultaten.  De huid ziet er na behandeling weer fris en gezond uit, Hydro-Dermabrasie wordt aangeraden voor algemene huidverbeterende en verjongende huidbehandelingen.

Dubbele Reining (apparatuur), Peeling (apparatuur), Verwijderen onzuiverheden Hydro-Dermabrasie(apparatuur), epilaties, Serum insluisen met hydro-dermabrasie (apparatuur), masker, oogmasker, massage decolleté-gelaat, DagSpf-Nacht crèmeBij deze verzorging werken we met een 2 Stappen Behandeling

We gaan het apparaat 2x inzetten, Reining en diepe Peeling om alle onzuiverheden van de T-Zone te zuiveren van Talg/Sebum.  Dit is volledig pijnloos, het apparaat gaat alles opzuigen, we gaan niets manueel verwijderen.

Dubbele Reiniging (apparatuur), Peeling, verwijderen onzuiverheden apparatuurMicroneedling is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier zorgen we dat de huid zich gaat herstellen en benutten we het natuurlijke herstelproces. Het lichaam wordt gedwongen om meer collageen in het behandelde gebied aan te maken. Om deze reden wordt dit ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd.

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Ook zorgen de kanaaltjes ervoor dat er 80% meer productopname plaatsvinden in de huid in plaats van z’n 8%.


Dubbele reiniging, Peeling gelaat  (3 Richtingen) BT-Titan, Serum, Kalmerende crème-Gel, Crème spf50
De PRO microneedling behandeling is één van de meest populaire gezichtsbehandelingen wereldwijd. Deze behandeling is geschikt voor klanten waarbij de huid gewend is aan actieve behandeling aan de huid. Bij de Pro Microneedling worden de 2 krachtigste behandelingen gecombineerd; de Microneedling en de Pro Power Peel.

De Pro Power Peel is een van de meest krachtige peeling. De Pro Power Peel valt onder de chemische peeling en is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen, varienend van het verminderen van tekenen van huidveroudering, hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidstructuur en het hydrateren van de huid.

De PRO Microneedling treatment is slechts minimaal invasief en perfect voor het behandelen van hyperpigmentatie, rimpels en zichtbare poriën. Recente studies tonen aan dat Microneedling de aanmaak van collageen ondersteunt en dat het daarnaast effectief is in het aanpakken van melanocyten, welke melanine overproductie en hyperpigmentatie veroorzaken. Dankzij innovatieve apparatuur met ultra fijne naaldjes, worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Zo biedt PRO Microneedling zichtbare resultaten in slechts twee weken! Meer info klik hier

Dubbele reiniging, Peeling gelaat & Decolleté (3 lagen), oog-Pad, Serum, Kalmerende crème, Crème spf50
De Pro Nano Needling behandeling biedt geavanceerde proffesionele resultaten voor het vervagen van vroegtijdige huidveroudering. Deze 60 minuten treatment gebruikt innovatieve technieken en proffesionele actieve werkstoffen om direct resultaat te geven. Bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verhelden van de huid en het verzachten van de huidstructuur. De Pro Nano needling is een combinatie van de Pro Power Peel en en het gebruik van een nano cartridge. Meer info klik hier


 (± 15 minuten; gratis)

Door plaats te nemen aan onze Skinbar kunt u kennismaken met de producten van Dermalogica. Aan de hand van een huidanalyse laat ik u producten proberen die op dat moment geschikt zijn voor uw huid. Dit geeft u de mogelijkheid om onze producten te ervaren , te ruiken en te voelen. Try before you buy. 
2 juni 2021

Thalgo Geheimen van de Zee "Heart of the Ocean"

Voor iedere huid- en lichaamsconditie en huidtype biedt THALGO het juiste antwoord voor optimale verzorging. De actieve bestanddelen uit de zee, geconcentreerd in de kern van hoogwaardige formules verstevigen en herstructureren de huid.

WimperLifting Lash_Lift_Brow Abstract

Wimperlifting is een behandeling van het liften van je natuurlijke wimpers. De behandeling vindt plaats wanneer de natuurlijke wimpers worden opgetild en rondom een siliconen staaf ook wel rod genoemd met geselecteerde maat worden geplaatst.

Manicure

Pedicure

Lichaamsbehandeling

Epilaties

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x