Dermalogica Skin


The Dermalogica ProSkin 60

Een uitgebreide BASIS Kennis gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en ontspanning

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten. Indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Deze omvat:

  • Dubbele reiniging

  • exfoliatie (peeling)

  • epilaties

  • verwijderen onzuiverheden (zwarte puntjes, gerstekorreltjes, ...)

  • massage (schouder, nek, hoofd)

  • masker

  • dagcrème / Nachtverzorging

In een ProSkin Pro Power worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden & epilaties) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen. 

ProSkin 45min

Een gepersonaliseerde 45-minuten BASIS Kennis behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.  Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

ProSkin 60min

Een uitgebreide BASIS Kennis gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.  De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.


 ProSkin Pro Power Peel 30min

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60. 


ProSkin Pro Power Peel 60min

Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken.
Boek je je volgende ProSkin Pro Power Peel behandeling binnen 3 weken, dan ontvang op je vervolgbehandeling €7,50 korting (30 min) of  €15,- korting (60 min).


IonActive Power Treatment " Age Smart"

Het IonActive™ System is een 60/75 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. Deze behandeling maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de power treatment volledig wordt aangepast aan jouw persoonlijke huidbehoefte. 

Het beste is om al vanaf 30-35 jaar met anti-aging te beginnen!   Anti-aging is eigenlijk niet het juiste woord. Ik spreek liever over Healthy Aging.

We willen allemaal graag oud worden, maar dan wel vitaal, fit en met een mooie gezonde stralende huid! Toch?  Tijdens de verzorging werken we met intensieve "nieuwe serums" die we inmasseren en brengen vervolgens bovenop het gelaatsmasker aan.

Met de IonActive Power Treatment kan ik verschillende problemen heel doelgericht aanpakken, namelijk:

♥ huidveroudering
♥ hyperpigmentatie
♥ onzuiverheden
♥ dehydratatie


Neck Fit " Anti-Age" 20min NIEUW

De huid van je nek is erg dun, delicaat en bevat minder collageen dan de huid van je gezicht. Daarnaast vergeten de meeste mensen om de nek in hun huidverzorging op te nemen. Het kan zeker helpen om dit gebied gespecialiseerde zorg te geven zodat het halsgebied er gladder, strakker en egaler uit gaat zien.

Prijzen

Gelaatsverzorging

 

ProSkin (45min)

48€

ProSkin (60min)

65€

IonActive Power treatment (60min) + schouder & nek massage

73€

IonActive Power treatment (75min) + gelaats, schouder & nekmassage

89€

ProSkin Pro Power Peel (30min) + Optie 4 producten nabehandeling 29,95€

59€

ProSkin Pro Power Peel (60min) + Optie 4 producten nabehandeling 29.95€

119€

Neck Fit "Anti-Age (20min)
20€
keyboard_arrow_up

Wil je Beauty Tips & Tricks ?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x