Epilaties

Epilatie / ontharing

Scheren en ontharen met harsstrips zijn twee methodes die verschillende nadelen hebben ten opzichte van een ontharing met harde Brazilian filmhars. Bij scheren komen de haren namelijk sneller terug en worden ze ook stugger. Met strips ontharen mag dan wel goed zijn voor oppervlakten waar je de huid heel goed kan opspannen of waar de huid sowieso al heel strak is, zoals op de onderbenen, maar deze methode is niet aan te raden voor zones waar er veel haar staat of voor uiterst gevoelige plaatsen, aangezien je daar het bovenste laagje van de opperhuid kan meetrekken. Omdat strips bovendien niet zo’n grote trekkracht hebben, kan je uiterst pijnlijke bloeduitstortingen veroorzaken.

Ten slotte kan je stripwax maar één keer op dezelfde plaats aanbrengen.
Ontharen met Brazilian filmhars daarentegen is veel zachter en dus ook minder pijnlijk. Je kan de harde hars op alle gevoelige zones aanbrengen en door de kortere trekkracht is deze methode van ontharen ook een heel stuk minder pijnlijk. Als de haren niet volledig verwijderd zouden zijn, kan je het product zonder problemen nog een tweede keer aanbrengen. Met deze methode zullen er ook haren definitief wegblijven, net zoals bij een ontharing met strips

Prijzen

Wenkbrouwen10€
Bovenlip8€
kin8€
Bovenlip en kin15€
Onderbenen20€
Bovenbenen20€
Volledige benen33€
Bikinilijn14€
Brazilianwax27€
Onderbuik8€
Oksel12€
Armen15€
Rug25€
Borstkas30€

Dermalogica Skin

Naarmate we ouder worden gaat er van alles veranderen in ons lichaam, dus ook in onze huid. De ouder wordende huid kan te maken krijgen met rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken, droogte, slechte doorbloeding, couperose en/of rocacea. Onze stofwisseling en onze celvernieuwing vertragen. Het verouderingsproces kunnen we niet tegenhouden. Wel kunnen we het vertragen door de huid te blijven stimuleren en te voorzien van de juiste bouwstoffen.

2 juni 2021

Thalgo Geheimen van de Zee "Heart of the Ocean"

Voor iedere huid- en lichaamsconditie en huidtype biedt THALGO het juiste antwoord voor optimale verzorging. De actieve bestanddelen uit de zee, geconcentreerd in de kern van hoogwaardige formules verstevigen en herstructureren de huid.

WimperLifting Lash_Lift_Brow Abstract

Wimperlifting is een behandeling van het liften van je natuurlijke wimpers. De behandeling vindt plaats wanneer de natuurlijke wimpers worden opgetild en rondom een siliconen staaf ook wel rod genoemd met geselecteerde maat worden geplaatst.

Manicure

Pedicure

Lichaamsbehandeling

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x