Lichaamsbehandeling

De Dode Zee, verjongt en vernieuwd uw lichaam en geest.

  • Stap 1 Reinigen

  • Stap 2 Zuiveren en nieuwe energie geven

  • Stap 3 Beschermen en voeden

Modderpakking: voorziet de huid van vocht, verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid diepgaand van onzuiverheden en vertraagt het verouderingsproces.

No more Cellulite: Behandeling tegen cellulitis die lokaal gebruikt wordt maar kan ook toegepast worden in een volledige lichaamsbehandeling.

Pijnverzachtend: ideaal voor pijnlijke spieren en gewrichten.

Lichaamspeeling met Sea of Life zout, geconcentreerd water en olie: Minerale massagezout, verwijdert dode huidcellen, werkt energiserend en vitaliserend, hydrateert en verzacht de huid.

Minerale Boter 5% gerstextract: Zorgt voor een diepere hydratatie maar wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Aanbevolen voor normale, droge, alsook voor psoriasis.

Modderpakking

Zoutpeeling (geur naar keuze)
Hydraterende bodymelk (lichte massage)
Reiniging lichaam, ontgiftende – zuiverende pakking, verwijderen dode huidcellen dmv peeling, lichte hydraterende massage lichaam

Zuiverende rugbehandeling

Reiniging lichaam, vapo, verwijderen onzuiverheden, zuiverende pakking,
Verwijderen dode huidcellen dmv peeling, rugmassage met effleurages

Zoutpeeling met olie (geur naar keuze)

Reiniging lichaam, verwijderen dode huidcellen dmv peeling, douche, 
lichte hydraterende massage lichaam

Zoutpeeling met komkommer en meloen

 

Prijzen

Lichaamsbehandeling 
Modderpakking (60min)50€
zuiverende rugbehandeling (50min)40€
Zoutpeeling met olie (geur naar keuze) (20min)23€
Zoutpeeling met komkommer en meloen (20min)23€

Dermalogica Skin

Naarmate we ouder worden gaat er van alles veranderen in ons lichaam, dus ook in onze huid. De ouder wordende huid kan te maken krijgen met rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken, droogte, slechte doorbloeding, couperose en/of rocacea. Onze stofwisseling en onze celvernieuwing vertragen. Het verouderingsproces kunnen we niet tegenhouden. Wel kunnen we het vertragen door de huid te blijven stimuleren en te voorzien van de juiste bouwstoffen.

2 juni 2021

Thalgo Geheimen van de Zee "Heart of the Ocean"

Voor iedere huid- en lichaamsconditie en huidtype biedt THALGO het juiste antwoord voor optimale verzorging. De actieve bestanddelen uit de zee, geconcentreerd in de kern van hoogwaardige formules verstevigen en herstructureren de huid.

WimperLifting Lash_Lift_Brow Abstract

Wimperlifting is een behandeling van het liften van je natuurlijke wimpers. De behandeling vindt plaats wanneer de natuurlijke wimpers worden opgetild en rondom een siliconen staaf ook wel rod genoemd met geselecteerde maat worden geplaatst.

Manicure

Pedicure

Epilaties

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x