Manicure

Manicure houdt in: hand en nagel verzorging. De natuurlijke nagels worden grondig gereinigd door middel van een bad en de nagelriemen worden verzorgd en in goede conditie gebracht. Ook worden de natuurlijke nagels weer netjes in vorm gevijld. Als afwerking worden de nagels gelakt met een nagelverharder en worden de nagelriemen in gemasseerd met nagelriemolie. U krijgt meteen ook advies over de verzorging voor thuis want dat is ook heel belangrijk. Wanneer u uw nagels wil lakken, dan kunt u kiezen uit een groot assortiment kleurlakken zodat er voor elke dame wel een mooie, passende kleur te vinden is In de winter is het paraffinebad een ware verwennerij voor uw handen omdat, in deze periode de handen vaak droog zijn. Ze verdienen dan zeker een extra verzorgende behandeling!


Dermalogica Skin

Naarmate we ouder worden gaat er van alles veranderen in ons lichaam, dus ook in onze huid. De ouder wordende huid kan te maken krijgen met rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken, droogte, slechte doorbloeding, couperose en/of rocacea. Onze stofwisseling en onze celvernieuwing vertragen. Het verouderingsproces kunnen we niet tegenhouden. Wel kunnen we het vertragen door de huid te blijven stimuleren en te voorzien van de juiste bouwstoffen.

2 juni 2021

Thalgo Geheimen van de Zee "Heart of the Ocean"

Voor iedere huid- en lichaamsconditie en huidtype biedt THALGO het juiste antwoord voor optimale verzorging. De actieve bestanddelen uit de zee, geconcentreerd in de kern van hoogwaardige formules verstevigen en herstructureren de huid.

WimperLifting Lash_Lift_Brow Abstract

Wimperlifting is een behandeling van het liften van je natuurlijke wimpers. De behandeling vindt plaats wanneer de natuurlijke wimpers worden opgetild en rondom een siliconen staaf ook wel rod genoemd met geselecteerde maat worden geplaatst.

Pedicure

Lichaamsbehandeling

Epilaties

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x