WimperLifting Lash_Lift_Brow Abstract

Wimperlifting

Het is ook mogelijk om zonder wimperextensions mooie gekrulde natuurlijke wimpers te hebben.    

Wat is een wimperlift?    

 Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor u en wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

   Voordelen:

   • Blijft 6 tot 8 weken zitten

   • U heeft geen wimperkrultang meer nodig

   • Voelt licht en natuurlijk aan

   • Uw ogen lijken groter

   • De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers

   • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen    Wat is het verschil tussen wimperlifting en wimperpermanent?    Een wimperlift is beslist niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij het zetten van wimperpermanent worden er klemmen en/of rollers gebruikt. Door deze methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden, waardoor de voeding die aan het einde van de behandeling plaats vindt, niet goed doordringt kan worden. Hierdoor kunt u broze wimpers krijgen en gaan wimperhaartjes afbreken. De wimperlift daarentegen is totaal niet schadelijk voor uw wimpers.    


 Voor een nog mooier resultaat kunt u in combinatie met deze behandeling ook uw wimpers laten verven.


Wimper Lifting

  • Wimperlifting                                                                        € 57,00
  • Wimperlifting incl verven van de wimpers                            € 67,00

Dermalogica Skin

Naarmate we ouder worden gaat er van alles veranderen in ons lichaam, dus ook in onze huid. De ouder wordende huid kan te maken krijgen met rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken, droogte, slechte doorbloeding, couperose en/of rocacea. Onze stofwisseling en onze celvernieuwing vertragen. Het verouderingsproces kunnen we niet tegenhouden. Wel kunnen we het vertragen door de huid te blijven stimuleren en te voorzien van de juiste bouwstoffen.

2 juni 2021

Thalgo Geheimen van de Zee "Heart of the Ocean"

Voor iedere huid- en lichaamsconditie en huidtype biedt THALGO het juiste antwoord voor optimale verzorging. De actieve bestanddelen uit de zee, geconcentreerd in de kern van hoogwaardige formules verstevigen en herstructureren de huid.

Manicure

Pedicure

Lichaamsbehandeling

Epilaties

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x